Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Berlusconi – AC Milan Tutkunluğunu Yarattı.

21.01.2019
548
A+
A-
Berlusconi – AC Milan Tutkunluğunu Yarattı.
Berlusconi – AC Milan Tutkunluğunu Yarattı.
AC%2BMilan
AC Milan
Silvio Berlusconi, 1936’da doğdu, İtalya’nın 50. Başbakanıdır. Berlusconi İtalya’da büyük bir politikacı ve işadamı. Ayrıca İtalya’nın 9.4 milyar dolarlık servetiyle ikinci en zengin adam olma ününe sahip bir milyarder.
1986’dan 2016’ya kadar ünlü AC Milan ekibinin başkanlığını yaptı. Kendisi dünya futbolunun en iyi isimlerini AC Milan efsanevi bir takıma getirdi . Bu başarılar nedeniyle, insanlar Berlusconi dönemini Milan ekibinin en başarılı aşamasına atıfta bulunmaya başladılar.
Berlusconi’nin efsanevi AC Milan kadrosu
1986’dan 2016’ya kadar 30 yıl boyunca AC’ye katılan birçok dünya futbolu ismi vardı. Ancak, her konumda güçlü bir izlenim bırakan tek bir isim var.
Kaleci pozisyonu – Sebastiano Rossi
Birçok seçkin ismin üstesinden gelen Sebastiano Rossi, efsanevi AC Milan kadrosunda kaleci konumundaki en parlak isimdir . Bu kulüpte art arda 12 yıl boyunca 330 maç yaptı.
Bu kaleci AC, 1994’te Scudetto’ya ulaştığında ancak sezondan sadece 15 gol attığında büyük katkı yaptı. Aynı yıl, net olarak arka arkaya 929 dakika boyunca temiz tutan benzeri görülmemiş bir sicili vardı.
Orta saha – Franco Baresi ve Alessandro Nesta
AC%2BMilan%2Befsanesi%2BAlessandro%2BNesta
AC Milan efsanesi Alessandro Nesta
Merkezi konumda, en sert rekabet var çünkü İtalya, dünyanın en yetenekli savunucularının çoğunu üreten bir futbol platformu olarak ünlü.
Franco Baresi, 80’li yıllarda AC Milan’ın önünde sağlam bir beton blok olup, nasıl bir pozisyon seçeceğini bilir ve yapacak savunucusu yoktur.
Güncel izleyiciler muhtemelen Nesta ismine daha aşinadır. Maldini ile birlikte bu 1976 defans oyuncusu, dünyanın en iyi Milan ve İtalya merkez çiftini yarattı.
Fullback – Paolo Maldini ve Mauro Tassotti
Messi’den başka, Maldini gibi çok az isim var çünkü kariyeri boyunca yalnızca bir AC Milan formasıyla oynuyor. Soyunma odasında oldukça nazik bir insan, ancak adımlar ve tartışma, yangının bu savunucunun en önemli özelliği olduğunu gösteriyor.
Mauro Tassotti, kırmızı-siyah takımıyla 17 yıl geçirdiği zaman gerçek bir AC Milan efsanesi . Kulübün en başarılı aşamasında Milan’ın kahramanı.
Orta saha – Gattuso, Albertini ve Pirlo
Demetrio Albertini, dünya futbol tarihindeki en efsanelerden biridir. Orta saha oyuncusu topu defans oyuncularını yırtıp atıcıya kaleciyle kolayca yüzleşmesine yardımcı olabilir.

Gattuso ve Pirlo efsanevi AC Milan kadrosunda olmalılar . Bu, İtalyan futbolunun en görkemli orta saha oyuncusu çifti olarak kabul edilir ve cennet ekibinin 2006 dünya şampiyonluğuna önemli ölçüde katkıda bulunur.

İleri – Marco van Basten, Shevchenko ve Inzaghi
Kesinlikle bu üç isim AC Milan Berlusconi döneminin efsanevi kadrosunda onurlandırılmalıdır . Bunların hepsi AC’de bulundukları süre boyunca son derece belirgin isimlerdir.
1987 yılında katıldığında ilk isim olan Basten, kulüpten ayrılmadan önce toplam 124 gol attı.
Sırada Shevchenko vardı. Ukrayna oyuncularının yapamayacağı scudetto ve UEFA Şampiyonlar Ligi vardı.
Son fakat en az olmayan isim Inzaghi. Berlusconi döneminde 126 gol attı. Inzaghi diğer iki isim gibi olağanüstü tekniklere sahip değil, güçlü yönleri efsanevi pozisyonu seçip “tavuk yumurtası” çalmak.

Yukarıdaki isimlere ek olarak, Berlusconi döneminde efsanevi AC Milan kadrosu listesine dahil edilmeye değer birçok başka isim var . Ancak her yerde kazananlar ve kaybedenler var. Bu AC Milan efsaneleriyle takım en güzel yılları geçirdi. Umarım gelecekte ikinci Berlusconi takıma gelir.

Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.