Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Balta Sapını Kıran Adam.

06.01.2019
1.234
A+
A-
Balta Sapını Kıran Adam.

Balta Sapını Kıran Adam

Balta sapını kıran adam sonunda bunu da gördüm. Artık hakiki oduncuyu arıyorum.

Birkaç sene önce bir Antalya gezisinden dönerken yol kenarında odun ateşinde demlenen çay diye bir yazı okuduk ve molamızı orada verdik. Gerçekten de odun ateşinde demlenen çayı ve çaydanlığı görünce hepimiz birden deklanşöre sarıldık.

Bir sağdan bir soldan sürekli resim yakalama çabasındayız. gökmen Abimiz de  kendi çapınca eğlence bulmuş eline baltayı almış çay bahçenin içinde odunluk var oradan bir odunu alıp kırmaya kalkmış bizde uzaktan bakıyoruz ne yapacak diye bundan tık yok elinde balta yola bakıyor nedenini sorduğumuzda da arabalar geçsin ondan sonra kıracağım dedi. Bekliyoruz arabalar geçti bizimki baltayı kaldırıp olanca gücü ile oduna vurdu vurdu ama odun kırılmadı, balta oduna saplanmış bir şekilde dururken Gökmen abimiz’in elinde sap, odunda baltanın kaldığını gördük.

Meğer baltanın sapını kırmış orada gülerek güzel bir anı yaşamıştık hatta videosunu iyi ki çekmişiz bir anı olarak kaldı bizde. teşekkürler gökmen abi, teşekkürler Şaduman  hanım.

BİLGİ: Bu videodaki kişiler sesler ve çekim tamamen okuokubil.com sitesine aittir. Bazı kanallarda korsan yayınlanmıştır. Facesmile.org yine bana ait bir sitedir.

Diğer Anılarım Konuları İçin TIKLAYIN

VİDEO İZLE

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.