Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Afrini Okudum.

01.01.2019
314
A+
A-
Afrini Okudum.

Afrini Okudum.

Her sabahım her gecem Afrin haberleri ile başlayıp Afrin haberleri ile bitiyor Allah yar ve yardımcıları olsun Askerlerimizin.
Az kaldı girdik gireceğiz. Hem sınırlarımızı temizleyeceğiz hemde bu zulümden kaçan masum insanları tekrar evlerine dönmesini sağlayacağız.
45 yıldır kılımızı kıpırtdatmadığımız O kandil var ya o kandil nasıl başımıza bugünlerde bela oldu ise bu afrin sınırınıda beklemek bizim çocuklarımızın ileride başına bela olacaktı. Asker oraya gitmesin asker buraya gitmesin e ne olacaktı bekleyelim sınırımız boyu bizi istilamı etselerdi. Ben bir Türk vatandaşı olarak bu sınır ötesi harekatı destekliyor ve sonuna kadar gidilsin istiyorum.
Allah Yar ve yardımcımız olsun. Gazilerimize şifa şehitlerimize rahmet geleceğimizin teminatı olan
ordumuza muzafferlik diliyorum.

Türk Tankları

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.