Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Yeni Yıl 2019 En Güzel Hareketli Gifler

24.12.2018
536
A+
A-
Yeni Yıl 2019 En Güzel Hareketli Gifler

Yeni Yıl 2019 En Güzel Hareketli Gifler

Gif şuan için sosyal medyada en çok kendimizi ifade etmek için kullandığımız hareketli komik resimler. Onlardan bir bölüm ayarlayıp sizlerle paylaşıyorum.
Duygularınızı engelleyemediğinizde veya alaylı bir şekilde aşırı tepki vermek istediğinizde – ya da özellikle kötü hissediyorsanız, elinizde olan her durumda başkasının aşırı tepkisiyle alay edin.
no words homer into brush

 

Satirical rapçi Supa Hot Fire, 2011 yılında YouTube’daki en büyük parodi rap savaşı videolarından birinde yeni başlayan yarışmacı B-Bone’u en iyi şekilde seçti .
My5Z2DO

 

Bir şeyden kısa bir süre uzaklaşıp kaosun ortaya çıktığını, dramın ortaya çıktığını veya çılgınlığın meydana geldiğini bulmak için geri döndüğünüzde – ya da En Karanlık Zaman Çizgisine girmiş olabileceğinizi düşündüğünüz her an kullanabilirsiniz.

 

tenor

 

Ne zaman mikrofonu düşürmeniz gerekiyorsa, harika bir çıkış yapın veya yüksek bir notayla bitirin.
mic

 

 

Etiketler: En Güzel Gifler

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.