Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Tik Tok Aile Yapımızı Bozuyor’mu?

29.12.2018
334
A+
A-
Tik Tok Aile Yapımızı Bozuyor’mu?

Tik Tok Aile Yapımızı Bozuyor’mu?

Bugünlerde bir tik tok dur gidiyor. Hatta fırtına gibi yıkarak geçiyor. Büyük küçük herkes bu programı akıllı telefonuna indirerek programa yüklenen kısa müziklere tiplemeler yaparak video çekiyorlar.

Evlerinde,bahçelerinde,parklarda,arabalarında,ahırda,dağda,köyde,şehirde,hamamda,banyoda,mutfakta,salonda odada heryerde çekimler yapıyorlar.

Dolana ay dolana sanırım diğer müziklerden daha çok tuttu en çok bu tiplemeler yapılıyor.
Kocası Hatçayı akşam dövmüş müziği ile yapılan tiplemelerde ön sıralarda gidiyor bir diğer ön sıralarda olan müzik beni bu hale koyan senin o yavşak enişten yalelli yar yar dokumacı kızlar.

Gelelim asıl meseleye tik tok aile yapımızı bozuyor’mu? evde yapılan bazı tiplemeler hiç hoşuma gitmese’de itiraf edeyim’ki izliyoruz ama beğeni vermiyorum. Nedir bu beğenmediğim tiplemeler? bir insanın yellenme seslendirmesi ile onu canlandırması hiç mi hiç yakışmıyor özellikle bu canlandırmayı yapan bir bayan ise hiç yakışmıyor.
Atlet don fanila ile evin içinde çoluk çocuk hep birlikte video çekip de evimizin namahrem yerlerini millete göstermek hiç hoş değil.

TikTok be%25C4%259Feni ge%25C3%25A7mi%25C5%259Fini g%25C3%25B6rme

Aile yapımıza uygun yada değil dikkatli kullanmak her zaman için iyidir. Seçilen arkadaşlar çok önemli burada her türlü huya sahip insanlar var bunu videolara yapılan yorumlardan hemen hemen görüyor okuyoruz.
Kötü yorum: Sahibine aittir derler doğru izlediniz ve sevmediniz neden kötü yorum yaparsınız ki? ya izleme yada izliyor san yorum yapma.
Beğeni verme:
Çok sevdiğiniz videolara beğendiğinizi göstermek için emeğe saygı olarak kırmızı kalp işaretliyorsunuz.
Video indirme :
Beğendiğiniz videoyu tik tok arkadaşlarınıza mesaj olarak gönderebiliyorsunuz yada whatsApp dan gönderip indire biliyorsunuz.
Video çekip kaydetme:
Ya programdaki hazır müzikler ile tiplemeleri video olarak çekip yayınlıyorsunuz. Yada videoyu çekip müziği sonradan ekleyip yayınlıyorsunuz. genelde hazır müzikler ile çekilen videolar daha kolay oluyor.

Tik Tok Gizlilik Ayarları:

Videolarımı Kim İndirebilir herkes arkadaşlar kapalı
Bana Kimler Yorum Yapabilir herkes arkadaşlar kapalı
Bana Kimler Tepki Verebilir herkes arkadaşlar kapalı
Kimler Benimle Düet Yapar herkes arkadaşlar kapalı
Bana Kim mesaj Gönderebilir herkes arkadaşlar kapalı
Engel listesi

Yukarıdaki seçenekler her kesin kendi tercihine kalmıştır.

Özel Hesap: Bu seçeneği aktif hale getirirseniz hiç bir paylaşımınızı siz arkadaş olmadığınız kişiler göremezler

26kLGq

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.