Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Tantra yoga

27.12.2018
436
A+
A-
Tantra yoga

shiva
Tantra yoga Nedir Nasıl Yapılır

Tantra yoga.

Genel sağlığınızı iyileştirmenin yanı sıra, Tantra yoga vücuttaki enerjiyi doğru yönde yönlendirmeye yardımcı olur. Faydalarını keşfetmek için lütfen okumaya devam ediniz.
Tantra yoga, içinizdeki en iyiyi harekete geçirmek ve ortaya çıkarmak için kullanılan bir tekniktir. Olayları hafif hafif ve yavaşca  ortaya çıkarır ve bedeniniz, zihninizle bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Tantra felsefesi, dünyada vücudunuzda olmayan enerji olmadığını ve bunun tersi olduğunu söyler. Bir kişinin fiziksel olarak ruhsal uyanışına ve iyiliğine yardımcı olur. Eşinizden, kendinize ve dünyaya daha güçlü bir sevgi arzuluyorsanız, bu tür yogayı mutlaka denemelisiniz.
Tantrik cinsellik, oldukça meşhur bir Hint felsefesi olan Tantra’dan gelen, temelinde cinsel hayatı daha huzurlu ve heyecanlı kılabilmeyi amaçlayan bir öğreti. Bu felsefeye göre; evren Shiva ve Shakti adı verilen tanrıların simgelediği kadın ve erkek birleşiminden meydana geliyor. Tantra, cinsel birlikteliği orgazmdan çok partnerle bütünleşme olarak açıklıyor.

Görünmeyen bilinci belirli kelimeler, diyagramlar ve hareketlerle açıklamaya çalışır. Fiziksel ve ruhsal bedenlerin birleşimini göstermek için kullandıkları diyagramlardan biri üst üste konmuş iki üçgendir. Aşağıya bakan üçgen fiziksel alemi ve kadını, yukarı doğru bakan üçgen ise ruhsal alemi ve erkeği sembolize eder.

Tanra yoga’nın bir çok faydaları vardır. Bunlardan en önemli olan 5 maddesini paylaşıyorum.
1. Sizi daha net hale getirir
2. Maneviyatınızı uyandırır
3. Esnekliği artırırım
4. Cinsel yaşamınızı iyileştirir
5. Refahı ve sağlığı destekler

Etiketler: Tantra Yoga, Tantra yoga ve Faydaları

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.