Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Rüyada Bit Görmek Nasıl Yorumlanır?

28.12.2018
293
A+
A-
Rüyada Bit Görmek Nasıl Yorumlanır?

 Rüyada Bit Görmek Nasıl Yorumlanır?

Rüyada bit birkaç anlama gelebilir. Doğru yorum için aktüel hayatınızda neler yaşayıp, neler hissettiğinize yakından bakmanız gerekebilir. İlk olarak, zaman zaman ister kendi arzumuzla isterse değil, çok fazla sorumluk yükleniriz. Birileri bize sürekli ne yapmamız gerektiğini söyleyip, yönlendirmeye de çalışabilirler.

Rüyada bir böyle bir süreçte rüyamızda yansıyabilir ve bize biraz kendimizi geri çekmemizi öğütlemek isteyebilir. Kendi istemediğimiz şeyleri yapmak saçlarınızdaki bitler gibi bizi rahatsız edebilir. Bu rahatsızlık da bit sembolü ile hayat bulmuş olabilir. Diğer taraftan, bitler Kendi DNA’larını değiştirebilen asalaklardır. Yani beslendiği yerdeki ev sahibininkilere uyum sağlamalıdır ki orada yaşayabilsin.

Her duruma ayak uydurabilirler. Bu durumda bit sembolü, belki de içinde bulunduğunuz zor süreçten kurtulamıyorsanız, bir şekilde hayatta kalmak için o durumdan faydalanmaya çalışmanızı işaret ediyor olabilir. Bazen huzuru yakalayabilmek için uyum sağlamak durumunda kalabiliriz. Bazen de bit sembolü, bizim başkalarından çok talepkar olduğumuz veya başkalarının da bizden çok şey talep ettiği durumlarda ortaya çıkabilirler. Doğru yorum için kendinizi mercek altına alın.

Yeşer EREN

r%25C3%25BCyada%2Bbit%2Bg%25C3%25B6rmek%2B3

 

Diğer Rüta Tabirleri İçin TIKLAYINIZ

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.