Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Altın Görmek Ne Manadadır?

28.12.2018
262
A+
A-
Rüyada Altın Görmek Ne Manadadır?

fft99 mf5525894
Rüyada Altın Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Altın Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Altın görmek ile ilgili rüyalar görmek aslında çok yaygın değildir, ancak böyle bir rüya görmüş olduğunuzda, gerçek anlamını bulmaya çalışın derim. Ama görüyorum ki şu an sayfamda bunu araştırma içerisindesiniz.

Altın bulma rüyalarına niçin dikkat edeceğiz.
Bu rüyaların sembolizmi özellikle çok önemlidir.

Altın bulmayı hayal ettiyseniz, bu makaleyi çok dikkatli
bir şekilde okumalısınız. Kendi hayalinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacak yararlı ve ilginç bilgiler paylaşacağım.

Rüyada altın görünür anlamda hem erkek hem de kadınlar için dünyadaki en pahalı ve değerli madenlerden biri olduğundan, en sık görülen sembollerdendir bana göre. Genel olarak sevgi, güven, bilgelik ve sabrı niteler. Pek de sanıldığı gibi maddi varlığa delalet etmez, eğer birkaç gün öncesinde altınla ilgili bir deneyim yaşanmamışsa.

Altın materyal olarak eskimez, çürümez ve bozulmaz bir özelliğe sahiptir. Dolayısı ile rüyada altın gördüğünüzde aslında bu özelliklerden biri veya bir kaçının sizde tecelli ettiği bir takım olaylar deneyimlemekte olduğunuzu anlıyoruz.

Örneğin olgun bir yaşa eriştiyseniz bilgelik yönünden doruk noktasına ulaşmakta olduğunuz çıkarımına varabiliriz. Ya da her ne olursa olsun, ne yaşarsanız yaşayın sabrınızdan ve dayanıklılığınızdan ödün vermeyeceğiniz bir süreçte olduğunuz yorumunu çıkarabiliriz.

Bir diğer manada, altın çok değerli olduğundan hayatta sizin için çok büyük anlam taşıyan bir şeyi almak için dilekte bulunmuş olabileceğiniz çıkarımını yapabiliriz. Altının başkasına ait olması aslında o şeye sahip olmanın ne denli zor olacağına kanaat getirmiş olduğunuzdan kaynaklanıyor olabilir.

Etiketler: Rüyada Altın Görmek, Rüyada Altın

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.