Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Osmanlıyı inkar edenle işim olmaz.

29.12.2018
1.159
A+
A-
Osmanlıyı inkar edenle işim olmaz.

Osmanlıyı inkar edenle işim olmaz.

Bazen insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Osmanlı karşıtı olup Osmanlıya  söven geçmişini inkar eden ne kadar insan varsa sevmiyorum arkadaş.
Biz Osmanlı torunlarıysak Osmanlıya kızan diğer yarımız nereden geldi acaba? kim bunlar asılları nereli yada bu ülkede doğup büyümediler mi ? nedir bu saçmalık neyin ayrımlaştırmasıdır kimlerin kandırması dır. 600 yıl bu dünyaya hükmeden ceddini neden tanımazlar? O dönemin en iyi toplumu en insancıl ordusu Osmanlılardı aman dileyene kılıç kaldırmazlar esir düşeni aç bırakmazlardı bir ermeni çeteleri,bir Yahudiler,bir yunanlılar,haçlı orduları gibi gaddar işkenceci değillerdi ki siz neden utanıp inkar ediyorsunuz.

Bugün facebook da kayıtlı bir arkadaşımız Osman lı ile ilgili saçma sapan bir video paylaşmış kanıma dokundu arkadaşlıktan çıkardım.Bunların bir geçmişi yok. Bu kadar geçmişi ile küs olan insanlar yarın anasını da babasını da inkar eder hiç işim olmaz herkesin yaşamı kendine benden uzak dursunlar.
Hristiyan diyoruz kızıyoruz birde küfür ediyoruz peki Hristiyanlar nasıl yaşıyor Tanrım sana inanıyoruz diyorlar ve her pazar temiz kıyafetler giyerek ailece kiliseye gidiyor ibadetlerini yapıyorlar.Papazlarına saygı duyuyorlar.papazsız bir dizi yada filim çekmiyorlar her yemekte dua ile başlıyorlar bunları görüyoruz .Ordusuna ve geçmişine sahip çıkıyorlar ya peki siz peki siz ne yapıyorsunuz.

Nerede bir hoca görseniz söversiniz,nerede ezan yada sela okunsa kızarsınız hangi filme bir hoca yada cami koysalar gericiler dersiniz,Müslümanların mübarek günü olan cumaya gitmez siniz Allah’a inanmazsınız peki siz kimsiniz neye inanırsınız siz Hristiyan kadar olamayan zavallı mahluklarsınız .Osmanlı siz istemiyorsunuz diye tarihin geçmişinden silinemez. Bunları hiç kimseyi incitmek kırmak için yazmıyorum kime yazdığımda belli değil kişi ve kişileri hedef almıyorum ama kim üzerine çekerse onu bilemem ben tarihimi karalatmak istemem .Fatihiyle Atatürk’ü ile biz bir ulusuz buradan başka gidecek bir yerimiz bir yuvamız yok eğer sizin varsa buyurun gidin.

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.