Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Emine Çetinkaya Ablamızı Kaybettik.

30.12.2018
1.142
A+
A-
Emine Çetinkaya Ablamızı Kaybettik.

Emine Çetinkaya Ablamızı Kaybettik

Emine Çetinkaya eşimin halasının kızı iyi bir insan,iyi bir abla,iyi bir akraba idi.Geçenlerde kaybettik
Sinop-Ayancık köyünde defin için hazırlık vardı. Ankara’dan sabah saatlerinde son görevimizi yapmak için yola çıktık. her rahmetlinin arkasından iyi yönlerini konuşursunuz ya işte bizde o uzun yolculukta Emine ablamızdan bol bol bahsedip dualar okuyarak köye ulaştık.
Cenaze evi kalabalık ağlayanlar üzülenler bir taraftan defin hazırlığı derken artık öğlen namazını kılmaya camiye yöneldik. Namazımızı kıldık ardından cenaze namazını da kılarak tabutu omuzlarımızın üzerine koyarak oturdukları evin arkasındaki aile mezarlığına doğru götürmeye başladık.
Bir varmış bir yokmuş gibi insan oğlu daha düne kadar konuştuğunuz birisi bir anda bakıyorsunuz yalan oluyor. Her nefis bir gün ölümü tadacaktır ayetini hatırlıyoruz orada.
ruhu şad toprağı bol olsun. Amin.

Sinop Ayancık Köyü Mezarlığı

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.