Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Bir Umuttu Bitti

01.01.2019
371
A+
A-
Bir Umuttu Bitti

Bir Umuttu Bitti

Her yıl başlarında milli piyangonun düzenlemiş olduğu yeni yıl bilet çekilişlerinde gittiğim her şehirden,kasabadan,mutlaka şansımı deniyor birer adet bilet alıp bir hafta öncesinden bir umut hayallerine dalıyorum. Fenada olmuyor tam yedi gün kendimi milyoner hissediyorum. O hafta motivasyonum yüksek çalışma azmim dahada çok oluyor aldığım biletlere isabet edip para çıkacak ya güya. günler geçiyor ve benim umutla beklediğim yılbaşı gecesi geliyor bir telaş akşam hazırlığı için onu alalım,bunu alalım dolduruyoruz sepeti eski yılı gönderip yeni yılı karşılamak için var gücümüzle hazırlıklar tamamlanıyor. Sofranın başındayız bir yandan yemek yerken bir yandan da  aklım milli piyango çekilişinde acaba çeyrek bilete çıkar mı hemde aldığım bir bilete saatler ilerliyor tv programlarını tek tek dolaşıyoruz hangi kanalda daha güzel hazırlık var diye hepsi aynı. Eskiden gece SAAT tam 24.00 dansöz çıkardı bir heyecanla ona bakardık. Şimdi herkes dansöz olunca onunda zevki kaçtı. Ve yeni yıl girmeye başladı on,dokuz,sekiz,yed,altı,beş,dört,üç,iki,bir,birbirimize sarılmalar kutlamalar 2019 yılında her şey daha güzel sağlıklı,mutlu, olacak umutları var ya hani inşallah düşündüklerimiz ve umduklarımız gibi olur daha refah,daha ,güzel bir yaşam günlerini bu yeni yılda yaşarız.
her şey bitti sıra geldi benim umutlarıma biletimi çıkardım bilgisayarımı açtım girdim siteye yaz dedim kendi kendime yaz. Amortiyi zor kurtardım . Fazla yazmaya gerek yok sanırım bir umuttu bitti. Seneye kaldı tüm hayallerim. Allah sağlık ve mutluluk versin herşeyi paranın çözeceğine inanmıyorum ama yinede er yılbaşı umudumu koruyorum. Sevgiyle kalın.

Okuokubil.com
Yılbaşı Bileti

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.