Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

13 Basit Adımda Evinizi Negatif Enerjiden Arındırma Yolları!

30.12.2018
331
A+
A-
13 Basit Adımda Evinizi Negatif Enerjiden Arındırma Yolları!

13 Basit Adımda Evinizi Negatif Enerjiden Arındırma Yolları!

Bir eve misafirliğe gidiyorsunuz ve aniden içinizi derin bir sıkıntı kaplıyor, üzerinize bir ağırlık çöküyor ve ruhunuz daralmaya başlıyor…
Bunu hemen hemen herkes deneyimlemiştir sanıyoruz ki. Yaşam alanınızı etkileyen kötü enerji, nazar ve büyü temizlenmedikleri takdirde bunlara neden oluyor. Siz de kendi yaşam alanınızı hem kendi ruhsal dengenizi korumak hem de ağırladığınız misafirlerin böyle deneyimler edinmemesi için evinizi kötü enerjiden, nazardan ve büyüden arındırmalısınız.
Peki evimi nasıl arındırabilirim diyenler için bu yöntemlere biraz yakından bakalım…

1. Bunun için aslında yapmanız gereken ilk ve en önemli şey öncelikle kendi zihninizi ve ruhunuzu tüm o negatif enerjilerden arındırmaktır.

Enerji
s c1846f24b1aeff1780fc94cbe1d9bf14c2d1f0cc

İşe önce kendinizi şifalandırarak başlayın. Meditasyon, yoga gibi zihninizi arındırabileceğiniz, düşüncelerinizi daha organize bir şekilde kontrol edebilmenize yardımcı olacak yöntemleri deneyebilirsiniz. Ya da en basitinden suyun arındırıcı gücünden faydalanarak ılık bir duşla tüm günün kötü enerjisini üzerinizden atabilirsiniz.
2. İstifçilik yapmayın! Tüm o ıvır zıvırları, işinize asla yaramayacak ama atmaya kıyamadığınız her şeyden evinizi de kendinizi de kurtarın.

Biliyorsunuz ki nerede çokluk orada bokluk demişler.
3. Pencereleri açın, toz alın, çöpleri çıkarın, battaniyelerinizi yastıklarınızı havalandırın…

Bırakın odalar buram buram oksijen dolsun… Önemli olan da esasında pencerelerinizi uzun süre kapalı tutmamaya özen göstermek. Evinizde çöp ve bozuk, kırık herhangi bir şey tutmayın.
4. Adaçayı ya da birkaç defne yaprağı yakıp evinizde dolaştırırsanız enerjinin yükseldiğini hissedeceksiniz.

Enerji resmi
negatif enerji

Binlerce yıldır ritüellerde de kullanılan adaçayı evinizi kötü enerjiden, nazardan arındırmanın en etkili yolu. Aktarlardan edinebileceğiniz kuru adaçayını bir kase içerisinde yakarak dumanını evinizde köşe bucak dolaştırabilirsiniz. Aynı işlemi antik çağlardan beri bilgelik sembolü olarak kullanılan defne yaprağı ile de yapabilirsiniz.
İkisi de kötü enerjiden arındırır fakat adaçayının nazardan defne yaprağının da büyüden koruduğuna inanılır.
5. Evinizi sirkeyle silin. Belki giriş kapınıza bir de sarımsak asmayı deneyebilirsiniz.

Şu sirke nelere kadir, yapamayacağı şey yok adeta. Temizlikte falan kullanılması bir yana ezelden beri de büyü yapıldığına inanılan bir evde evi büyüden arındırmak için kullanılırdı.
Çok kokuyor derseniz üzüm sirkesi yerine elma sirkesi kullanabilirsiniz.
Üzerinizde de nazar olduğunu düşünüyorsanız mutlaka banyo suyunuza biraz sirke karıştırıp onunla yıkanın.
6. Mum ve tütsü hem evinize dekoratif bir görünüm kazandırır hem de misler gibi bir havaya büründürür.

Zevkinize göre seçtiğiniz bir esans içeren mum ve tütsüler kötü kokuları da kötü enerjileri de temizler. Özellikle beyaz mum yakmanız daha verimli olacaktır.
7. Evinizde kötü enerjiyi absorbe edecek koruyucu taşlar ya da Himalaya tuzu bulundurun.
Günümüzde Himalaya tuzu şekilli şukullu hale getirilip abajur gibi dekoratif eşyalar olarak kullanılabiliyor. Hem çok şık görünüyorlar hem de tuz iyi bir kötücül güç savuşturucudur.
Taşlar ise pek çok amaçla kullanılabiliyor. Kötü enerjiden, stresten tutun da televizyon, telefon, bilgisayar gibi elektronik eşyaların yaydığı radyasyonu yok eden taşlar mevcut. Mesela güçlü bir koruma taşı olan Jasper’ı evinizde bulundurabilir, üzerinizde taşıyabilirsiniz.
Aytaşını yastığınızın altında bulundurmak da karabasan ve kâbuslardan korur.
8. Odaların her bir köşesine tuz döküp 2 gün öyle bırakın. Tuz negatif enerjiyi üzerinde toplayacaktır.

Özellikle yeni bir daireye taşındıysanız dairenin eski sahiplerinden kalan kötü enerjiyi temizlemek için iyi bir yoldur.
9. Odalarda ya da pencere pervazlarında mutlaka bitki bulundurun.

Aloe Vera edinebilirsiniz mesela. Hem herhangi bir zahmeti yok hem bitkinin cildimize bin bir türlü faydası var hem de kötü enerji düşmanı… Daha ne olsun?!?
10. Evinizin güneş ışığı alması önemli. Mümkün değilse de aydınlatmaların doğal olmasına dikkat etmelisiniz.
Güneş girmeyen eve doktor girermiş malum…
11. Evinizin duvarlarına ve kapılarına lavanta yağı sürerek hem doğal bir oda kokusu yaratır hem de enerji döngüsünü kuvvetlendirirsiniz.

Adeta şifa dağıtan lavantanın stresi de uzak tuttuğunu hatırlatalım. Sakinleştirir, ağrılara iyi gelir ve antimikrobiktir.
12. Kelimelerin ve ezgilerin gücünü evinize yayın. Evi müziksiz bırakmayın.

Genellikle klasik müzik tavsiye edilir, klasik müziğin iyileştirici gücü yıllardan beridir konuşulur. Bizse bunun biraz dışına çıkarak Pagan müziğin mistik gücünden yararlanmanızı da öneriyoruz. Sizi de evinizi de dinlendirecektir.
13. Son olarak evinizi arındırdıysanız evinizin yeni pozitif ve güçlü enerji döngüsünü korumak için Kuvars Kristali’nden faydalanabilirsiniz.
O kadar uğraştınız, evi ferah mis gibi bir ortama dönüştürdünüz. Artık hem huzurlu uyuyabiliyor hem verimli çalışabiliyor hem de huzurlu huzurlu vakit geçirebiliyorsunuz. O zaman bu enerjiyi korumanız gerekiyor. Evinizin en güzel köşesine Kuvars 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.